<
websites

Werkwijze

De werkwijze van Offsource.nl is eenvoudig en duidelijk. Wij werken voor de lange termijn.

Stap 1: aanvragen offerte

Na onze site grondig bestudeerd te hebben is de kans groot dat je een offerte aan wilt vragen voor een uit te besteden IT project. Dit kan via ons contactformulier of telefonisch op 0598-372180. Hoe meer informatie we al direct krijgen hoe beter.

Offsource neemt contact op om de wensen helemaal op een rijtje te krijgen. Dit doen we bij voorkeur persoonlijk, zodat we ook kunnen adviseren wat praktisch is.

Stap 2: offerte ontvangen

Aan de hand van de gegeven informatie stelt Offsource een functioneel ontwerp op. Hierin staat alles beschreven wat onderling besproken is en wordt de functionaliteit van de te ontwikkelen website, applicatie of software uitgebreid beschreven. Dit document is het uitgangspunt voor het verdere verloop van het project. In de offerte wordt de oplevertermijn gegeven, een vaste prijs voor het project en de te verwachten dienstverlening van Offsource.

Zelf geen expert op IT-gebied? Geen probleem, wij geven graag advies. Het enige dat u moet weten is hoe het moet werken, bij de invulling denken wij mee.

Stap 3: akkoord gaan met de offerte

Na akkoord met de offerte factureren wij 50% van de projectprijs vooruit. De andere 50% wordt bij akkoord, maar voor finale oplevering, gefactureerd.

Stap 4: wij gaan aan de slag

Zodra het project loopt gaan we ermee aan de slag. Afhankelijk van het soort project hebben we in de offerte een aantal onderdelen opgenomen die gelden als ijkpunten. Bij webdesign is dat bijvoorbeeld het goedkeuren van de layout, evenals bij apps. Deze ijkpunten zijn momenten waarop we samen doorspreken wat goed is, wat anders moet en eventuele andere relevante informatie.

Stap 5: genieten en doorvertellen

Behalve snel en effectief zijn de door Offsource opgeleverde projecten altijd van uitstekende kwaliteit. Vertel het dus rustig door!