<
Diensten Offsource

SEO / Zoekmachine optimalisatie

Offsource.nl verzorgt met plezier het SEO-traject voor uw website. Dit kan in de vorm van strategisch advies, maar ook in praktische uitvoering. Belangrijk om op voorhand te weten:

  • Een SEO traject is uitsluitend voor de lange termijn (6 maanden of langer)
  • Resultaat wordt bereikt door het aanpassen van onsite (op de website zelf) en offsite (bijvoorbeeld linkbuilding) factoren.
  • Garanties zijn er slechts beperkt te geven. Uiteindelijk is een consistente aanpak en een goede focus vrijwel zonder uitzondering een succesvolle aanpak.
  • In competitieve markten is het bereiken van resultaat een kwestie van lange adem. In minder competitieve markten bereiken we snel resultaat.
  • Offsource maakt uitsluitend gebruik van “logisch verstand” methoden om een website beter te laten scoren in Google. Geen schimmige constructies, maar een uitleg die we ook prima kunnen verwoorden aan de opdrachtgever.

Er zijn vele factoren die de rangschikking in Google bepalen. Er zijn factoren met veel invloed en met weinig invloed. Bij het bepalen van de SEO strategie bepalen we een x aantal kernwoorden die van groot belang zijn en doen zoekwoordonderzoek naar deze woorden. Daarnaast werken we met een lijst van secundaire woorden en combinaties van woorden.

Oppassen voor cowboys

Zoekmachine optimalisatie is geen rocket science, maar is wel een karwei dat toewijding, kennis van zaken en doorzettingsvermogen vereist. Uitbesteden van zoekmachine optimalisatie aan een gespecialiseerde partij heeft als voordeel dat u zich kunt focussen op kerntaken. Daarnaast zijn er vele simpele aanpassingen die een groot effect kunnen hebben op een website en de positie hiervan in zoekresultaten.

Helaas zijn er ook in deze branche zogeheten cowboys te vinden die gebruik maken van schimmige methoden. Ga hier onder geen voorwaarde mee in zee! Een betrouwbare partner kan altijd zonder problemen uit de doeken doen wat de werkwijze is en op welke manier resultaat bereikt gaat worden.

Zoekmachine optimalisatie ( SEO ) werkwijze

  1. Inventariseren van behoefte. Voor een bestaande website is het traject vaak anders dan voor een nieuw gelanceerde website.
  2. Uitwerken plan van aanpak en zoekwoordonderzoek en bespreken met opdrachtgever
  3. Aan de slag! Aan de hand van linkbuilding, updates aan de website, het analyseren van bezoek en conversies bepalen we de insteek.
  4. Tussenrapportage – maandelijks ontvangt u een tussenrapportage met in het kort de belangrijkste wijzigingen
  5. Na een vooraf vastgestelde periode bekijken we de resultaten en bepalen we of en hoe er nog verdere actie nodig is.

Niet zonder hulp

Om effectief een website te kunnen optimaliseren voor Google is het belangrijk om medewerking te krijgen binnen het bedrijf. In veel gevallen zal 1 van onze medewerkers dan ook een korte introductie-cursus geven aan het personeel dat te maken heeft met de website.

Offsource

Gevestigd in Appingedam in Oost-Groningen en expert in het behalen van goede zoekmachine resultaten voor anderen.