<
Adwords adverteren

Prijzen

Wij houden van helderheid. We houden het dan ook kort:

Uurtarief: EUR 32,50 excl. BTW

Voor elk project maken we vooraf een ureninschatting en geven waar mogelijk een vaste all-in prijs vooraf. Dit wordt vastgelegd in een nette offerte.

Hoe kan dit uurtarief zo laag zijn?

Offsource.nl werkt samen met internationale programmeurs. Deze zijn niet alleen snel, efficiƫnt en ontzettend goed in wat ze doen, maar ook nog eens veel goedkoper dan het in Nederland laten ontwikkelen van een website of app. Om die reden is de prijs lager. Uiteraard is de projectbegeleiding volledig Nederlandstalig en in Nederland gevestigd. Ook het bedrijf zelf is in Nederland (Appingedam, Groningen) gevestigd.

Wijzigingen

Gedurende een project kunnen wensen veranderen of kom je erachter dat bepaalde functionaliteit net iets anders moet werken. Kleine aanpassingen die afwijken van het overeengekomen project, worden indien ze minder dan 15 minuten programmeertijd kosten, kosteloos aangepast.

Hosting

Als je een website wilt, is daar een partij voor nodig die de domeinnaam en de bijbehorende hosting organiseert. Offsource.nl kan dit voor je doen, maar het is ook mogelijk om zelf een hostingprovider uit te zoeken.