<
Website groningen bouwen

Over ons

Offsource.nl is gevestigd in het pittoreske Appingedam in Oost-Groningen. Behalve een fysiek kantoor vanwaar we onze klanten bedienen, werkt Offsource samen met verschillende programmeurs en ontwerpers uit verschillende landen.

Bedrijfsgegevens:

Offsource.nl
Stadshaven 19a
9902DA Appingedam

Tel: 0598-732180

Wie zit er achter Offsource? 

Offsource.nl is opgestart door Robbert ten Kate. Sinds een jaar of 8 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer met een achtergrond bij bedrijven als eBay.nl en ABN AMRO.

Als zelfstandig ondernemer heb ik een aantal verschillende bedrijven onder mijn hoede in de zorgsector en de reisbranche. In mijn jaren als ondernemer heb ik alle IT-projecten uit laten voeren door programmeurs en ontwerpers in verschillende landen over de hele wereld. Hieruit is het idee voor Offsource.nl geboren.

Waarom uitbesteden van IT projecten?

Er zijn een aantal redenen om website ontwerp, applicatie ontwerp en software ontwikkeling uit te besteden.

  • Prijs en schaarste – goede programmeurs zijn zeer schaars. Hierdoor lopen de kosten en uurtarieven voor IT projecten snel op. In landen als Roemenie, Wit-Rusland, maar ook India, Pakistan en de Filipijnen is het mogelijk om uitstekende programmeurs te vinden die uitstekend Engels spreken en graag een opdracht uit willen voeren.
  • Goed voor alle partijen – Offsource.nl betaalt de programmeurs en ontwerpers een goede prijs, die ver boven het gemiddelde ligt. Hierdoor onderhouden we indirect meerdere gezinnen over de hele wereld, die dankzij Offsource.nl een inkomen verdienen dat ver boven het landelijk gemiddeld ligt.
  • Snelle turnaround – doordat we een sterk netwerk hebben is het mogelijk om, zodra een opdracht helder is, erg snel te schakelen. Zo hoeft er tussen de opdracht en oplevering maar heel weinig tijd te zitten.
  • De teller loopt niet direct door bij een beetje meerwerk. Een grote frustratie die veel bedrijven ervaren is dat voor kleine wijzigingen in een programma of website direct betaald moet worden. Doordat we flexibel werken kunnen we veel kleine wijzigingen en aanpassingen kosteloos doorvoeren. Alleen bij het wijzigen van echte functionaliteit die de programmeur veel extra uren werk kost, zijn we genoodzaakt extra te rekenen.
  • Waar mogelijk een vaste prijs – voor een website (bv. wordpress) of een simpele applicatie kunnen we uitstekend inschatten hoeveel tijd een programmeur en designer hieraan kwijt is. Waar mogelijk werken we dan ook met een vaste prijs.
  • Nederlandse begeleiding van het project – het project wordt gemanaged door Offsource.nl. De contactpersoon is dus altijd Nederlands en gevestigd op ons kantoor in Appingedam.