<
Groningen website ontwerp

Online Marketing

Naast het ontwikkelen van websites en webapplicaties, ontvangen we regelmatig het verzoek om ook de online marketing voor onze rekening te nemen. Inmiddels hebben we een jarenlange ervaring met uiteenlopende online marketing projecten. Bij ons geen wollige, vage informatie of uurtje-factuurtje, maar zoveel mogelijk op no cure no pay – basis.

Mogelijkheden online marketing no cure no pay

Indien er een no cure no pay constructie wordt afgesproken zal Offsource zich actief bezighouden met onder andere de layout en nemen we een actieve en soms leidende rol in bij het aangeven welke aanpassingen nodig zijn voor een optimale conversie. Doordat er per conversie wordt afgerekend, spreken we meer van een partnerschap. Deze aanpak heeft voor onze klanten een aantal grote voordelen:

  • Alleen betalen voor concreet resultaat
  • Geen vage beloften en vage afspraken
  • Weinig risico op hoge kosten en lage opbrengsten

Betalen per uur

Ook hier geldt dat we voor eenvoudige marketing-werkzaamheden zoals linkbuilding gebruik maken van een aantal uitstekende (Nederlandse) freelancers die zich in het verleden al bewezen hebben resultaat te bereiken en het goed, grondig en netjes aan te pakken. Op basis van de wensen kunnen we een uurtarief of maandtarief afspreken.

Wat voor marketing kunnen we allemaal verzorgen?

Offsource bekijkt per partner welke kanalen geschikt zijn. We sommen ze hieronder dus wel op, maar uit ervaring weten we welke online marketing kanalen werken voor welke producten of diensten en welke kanalen minder geschikt zijn. We vragen dus aan al onze klanten om vertrouwen te stellen in onze kennis en expertise bij het matchen van het juiste online marketing aanbod met uw producten of diensten.

Kanalen die we inzetten zijn onder andere:

  • Google Adwords
  • Affiliate marketing
  • Admarkt (adverteren op Marktplaats per klik)
  • Prijsvergelijkers
  • Facebook Marketing
  • Display advertising
  • en nog heel veel meer…

Zoekmachine optimalisatie

Voor zoekmachine optimalisatie (SEO) geldt dat veel ondernemers wel een klok hebben horen luiden, maar de klepel niet zo eenvoudig te vinden is. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van professionele sites en ervaring in de online marketing weten we hoe we een website goed kunnen laten scoren in Google. Omdat zoekmachine optimalisatie eigenlijk heel veel invloed heeft op hele organisaties en de denkwijze binnen organisaties bieden we dit vooral aan op basis van een strategisch advies-traject. Maar….bel ons eens op, we hebben antwoord op heel veel van uw online marketing vragen.

Gebieden

Offsource heeft klanten vanuit heel Nederland, maar de grootste concentratie klanten bevindt zich in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.