<

Groningen webdesign bureau

Offsource Interdiensten is een in de provincie Groningen gevestigd webdesign bureau dat tegen scherpe prijzen websites en webapplicaties ontwikkelt. De reden dat we dit relatief goedkoop kunnen verzorgen is met name doordat we gebruik maken van internationale programmeurs en ontwikkelaars.

Projectbeheer wordt geheel vanuit ons kantoor in Groningen gedaan. Je hebt dus altijd lokale projectbegeleiding. Het daadwerkelijke programmeren en ontwerpen voor een groot deel in het buitenland wordt gemaakt. Dit levert al snel een kostenbesparing van 50% of meer op. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid en complexiteit van het ontwikkelwerk.

Webdesign en webbouwen Groningen

Een goede website begint met een goed plan. Offsource helpt bij het opstellen van een uitgewerkt functioneel ontwerp. Hierin nemen we alle belangrijke stappen op die genomen moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Eisen mbt beveiliging
  • Layout wensen (uitgaand van bestaande huisstijl bijvoorbeeld)
  • Functionaliteiten en de uitwerking ervan

Na het opstellen van een plan in samenwerking met de opdrachtgever volgt de briefing naar de ontwikkelaars. Afhankelijk van de grootte van het project werken 1 of meerdere mensen gelijktijdig aan een project.

Als we een project ontwikkelen zijn er een aantal momenten waarbij u als opdrachtgever feedback en input kunt geven. Zo voorkomen we dat er opeens iets opgeleverd wordt dat wellicht niet 100% voldoet. Het doel van elk project is natuurlijk dat zelfs kleine details gewoon kloppen.

webdesign groningen

Belangrijk bij webdesign

Inmiddels is het al lang niet meer genoeg om alleen maar een website te hebben. Wilt u serieus omzet verhogen middels een website, dan is het noodzakelijk om naar meer te kijken dan alleen een webdesign. Goede conversie tips, maar ook een responsive ontwerp worden steeds belangrijker. Het is immers van belang dat iedereen de site op elk scherm goed kan lezen. Ook SEO is een belangrijk onderdeel bij elke website.

Kopje koffie?

1 van onze projectbeheerders komt graag bij u langs voor een kop koffie om de plannen te bespreken. Het kan hierbij om webdesign gaan, maar vaak merken we dat er ook een aantal webapplicaties gevraagd worden om een website wat extra diepgang te geven. Het koppelen van data met bijvoorbeeld een API of middels XML-feeds is daarnaast tevens mogelijk.

Goede tarieven webdesign

De tarieven van Offsource zijn relatief laag. Dat heeft met de kwaliteit niks te maken, maar elke ondernemer weet dat de winst behaalt wordt bij de inkoop. Door gebruik te maken van een team internationale programmeurs en webdesigners kunnen we uurtarieven laag houden en beschikt u over een hoogwaardig kwalitatieve website, maar tegen een prijs waar in Nederland een junior webdesigner voor kan werken.

 

 

 

 

Geef een reactie