<
Diensten Offsource

Facebook adverteren

Het adverteren voor Facebook is niet voor elk bedrijf geschikt of ideaal. Hoewel Facebook een uitstekend medium is om doelgroepen snel en effectief te bereiken, zijn mensen die op Facebook “zitten” niet direct op zoek naar het kopen van producten of diensten, waarbij dit bij Google Adwords vaak al meer het geval is.

Toch kan adverteren via Facebook ook voor uw bedrijf erg interessant zijn. Een aantal voordelen:

  • Adverteren via Facebook kan tegen gemiddeld lagere kosten dan adverteren via Adwords
  • Het is mogelijk heel specifiek een bepaalde doelgroep of leeftijdsgroep te benaderen
  • Het is mogelijk heel lokaal of regionaal te adverteren
  • Het is mogelijk veel beeldmateriaal, waaronder video’s en foto’s te gebruiken om gericht te adverteren
  • Met Facebook is het mogelijk mensen meer aan uw bedrijf te binden (volgers/likes)
  • Met een eenmaal opgebouwd publiek is het mogelijk om ook gratis veel te bereiken

Offsource.nl helpt bij het opzetten, monitoren en managen van campagnes via Facebook. Wilt u Facebook adverteren inzetten? Neem dan contact met ons op.

Wat te verwachten bij het adverteren via Facebook?

Als u uw Facebook Adverteren campagne uitbesteed aan Offsource heeft u zelf nog altijd de volledige controle over uw zakelijke Facebook account. Dankzij onze ervaring in het adverteren via Facebook weten we op welke momenten uw advertentie de meeste aandacht genereert, maar ook welke soort advertenties goed werken voor uw doelgroep.

Offsource.nl kan alleen gesponsorde advertenties voor haar rekening nemen, maar het is ook mogelijk om het reguliere onderhoud voor onze rekening te nemen. Als adverteerder levert u dan alleen interessant beeldmateriaal of interessante producten aan. Offsource.nl zorgt er vervolgens voor dat het budget zo effectief mogelijk wordt besteed.

Verkopen (conversies) bijhouden met Facebook Adverteren

Het heerlijke aan het internet is dat ons werk meetbaar is. Door een stukje code toe te voegen aan uw website is het voor ons mogelijk om exact bij te houden hoeveel verkopen onze advertenties genereren. Aan de hand hiervan kunnen budgetbeslissingen worden genomen.

Opzegtermijn

Offsource werkt met een opzegtermijn van 1 maand. Mocht u de overeenkomst opzeggen dan is het wel mogelijk het budget direct stop te zetten, waarbij u alleen nog 1 maand de beheerkosten van uw campagne betaalt.

Waarom Adverteren op Facebook

Veel ondernemers hebben het inmiddels wel eens geprobeerd, het klikken op “je bericht promoten” in Facebook. Een leuke optie waarmee je makkelijk bepaalde berichten beter onder de aandacht brengt van Facebook bezoekers. Toch kunt u nog ontzettend veel meer en vooral gerichter adverteren op Facebook. Zo is het mogelijk hele doelgroepen te bepalen, gebaseerd op bijvoorbeeld leeftijd, huwelijkse staat, koopgedrag en interesses.

Effectief adverteren op Facebook is echter niet zo simpel. Een bericht promoten kan zeker af en toe helpen, maar als onderdeel van een marketing-strategie is Facebook Adverteren een belangrijk onderdeel waar echt even over nagedacht moet worden. Offsource Internetdiensten helpt daar graag bij, of het nu op consult-basis is of als de partij die het werk ook uitvoert.