<
Groningen website ontwerp

Webapplicaties

Het is mogelijk een groot aantal webapplicaties te laten ontwikkelen via Offsource.nl. Afhankelijk van de wensen bekijken we hoe we dit het beste programmeren. Als er gekoppeld moet worden met bestaande webapplicaties is dit geen probleem.

We kunnen een geheel nieuwe webapplicatie maken, maar tevens gebruik maken van opensource software of beschikbare API’s van bestaande websites. Afhankelijk van de situatie, het budget en de bestaande mogelijkheden bekijkt Offsource welke optie het beste bij de situatie past.

In veel gevallen is het niet nodig om iets vanaf scratch te programmeren, maar is een deel van de applicatie al beschikbaar. Dit zal onze programmeurs aanzienlijk minder tijd kosten en is daarmee dus goedkoper.

Soorten webapplicaties

  • Front end applicaties. Hierbij kun je denken aan offerte-formulieren, boekingssystemen of tools die door gebruikers van een website gebruikt kunnen worden
  • Backoffice oplossingen. Van facturatie-systemen tot automatische bevestigingen, verwerkingen van betalingen via iDeal of informatie die in databases moet worden opgeslagen.
  • XML koppelingen. Alle data die door middel van XML feeds gegenereerd worden of het laten genereren van XML feeds van bijvoorbeeld producten kunnen door Offsource gebouwd worden.
  • API koppelingen. Voor veel webapplicaties is het nodig om te verbinden met een API om data van bijvoorbeeld een Google of Facebook te gebruiken. Onze programmeurs kunnen hier perfect mee helpen.

Prijzen webapplicaties

Er zijn weinig dingen die zo afhankelijk zijn van de hoeveelheid werk die in een applicatie gaat zitten als bij het ontwikkelen van web applicaties. Eenvoudig lijkende dingen kunnen soms complex zijn en complexe dingen zijn soms betrekkelijk eenvoudig te programmeren. Daarnaast zijn er applicaties waar met meerdere programmeurs gewerkt wordt, maar de meer eenvoudige applicaties worden met een enkele programmeur ontwikkeld. Ook tijdsdruk is een factor die zeker meegewogen moet worden.

Voor het programmeren van een web applicatie kun je rekenen op een uurtarief van EUR 50 excl. BTW per uur. Dit is aanzienlijk lager dan de partijen vragen in Nederland. Dit heeft te maken met onze flexibele inzet van internationale programmeurs die allemaal al eerder voor Offsource Internetdiensten gewerkt hebben. Kwalitatief zul je er helemaal niks van merken, al onze programmeurs zijn fulltime professionals met de nodige ervaring.

Verzorgingsgebied

Offsource is gevestigd in de provincie Groningen, maar is werkzaam in heel Nederland. Voor grote webapplicaties en complexe opdrachten is het handig als de opdrachtgever in Drenthe, Groningen, Friesland of Overijssel woont, maar de kostenbesparing die te realiseren is door de inzet van internationale programmeurs kan de reiskosten voor het naar een andere provincie reizen rechtvaardigen.

Offsource Internetdiensten begeleidt de projecten en zet het functioneel en technisch ontwerp op en stuurt bij waar nodig.