<
Diensten Offsource

Diensten

Je kunt bij Offsource terecht voor uiteenlopende IT-projecten, variërend van eenvoudige websites tot complexe projecten. Waar mogelijk werken we op basis van een vaste prijs. Mogelijke opdrachten die door ons snel en effectief uitgevoerd worden zijn:

  • Ontwikkeling webshop. Dit kan aan de hand van een bestaand pakket, maar ook volledig op maat.
  • Website ontwerp, van eenvoudige wordpress templates tot geheel custom built websites met een eigen CMS. Voor alle websites geldt dat ze responsive zijn (dus aanpassen aan het apparaat waar de bezoeker op zit) en alle belangrijke SEO-onderdelen bevatten voor een goede start.
  • Grafisch ontwerp, zoals het ontwikkelen van een serie banners, een logo of actiepagina’s
  • Database ontwerp voor het eenvoudig verwerken van informatie, opzetten van nieuwsbrieven etc.
  • Nieuwsbrief/e-mailmarketing ontwerp

Bovenstaande lijst is verre van uitputtend, maar geeft een beeld van de mogelijkheden. Bij Offsource is het niet nodig om zelf over de technische kennis te beschikken, zolang je maar weet wat de applicatie of website moet kunnen als hij af is.

Werkwijze:

  1. Neem contact op met Offsource en geef daarbij zoveel mogelijk informatie.
  2. Er wordt telefonisch of per e-mail (afhankelijk van de eigen wensen) contact opgenomen om de plannen toe te lichten
  3. Offsource maakt aan de hand van de instructies een document waarin alle technische en functionele aspecten worden meegenomen
  4. In de offerte volgt een concrete prijs met duidelijkheid over wat inbegrepen is bij de prijs.
  5. Na akkoord van de offerte gaat ons team van internationale programmeurs en ontwerpers voor je aan de slag.

Oplevertijden:

Offsource.nl werkt snel, effectief en efficiënt. Geen nodeloos ingewikkelde procedures en eeuwen wachten. Voor een eenvoudige website is de doorlooptijd ongeveer een week na akkoord van de offerte. Reken op nog een week om de feedback op het eerste ontwerp te verwerken en de goedkeuring te krijgen. Over het algemeen zijn we goed in staat om binnen 3 weken een succesvol product op te leveren.

Voor complexere projecten waarbij veel programmeerwerk nodig is is de doorlooptijd uiteraard langer, maar deze wordt altijd bij benadering opgenomen in de offerte.

Onderhoud:

Wat we veel zien bij projecten is dat een website of applicatie nadat deze is opgeleverd, vaak nog weer nieuwe wijzigingen en aanpassingen nodig heeft. Eenvoudige en snelle aanpassingen (zoals het veranderen van een stukje tekst of een plaatje) doen we kosteloos, maar voor regelmatige updates raden we aan een onderhoudscontract mee te nemen in je prijsberekening.

Uiteraard is het ook mogelijk om op basis van uurtarief extra programmeertijd of ontwerp in te kopen. De kosten hiervoor bedragen EUR 32,50 excl. BTW per uur.