<
Diensten Offsource

Voorwaarden

Als je een IT-project onderbrengt bij Offsource, wil je natuurlijk weten wat er gebeurt. We hebben een aantal belangrijke voorwaarden voor je uitgelicht. Daarnaast kun je de algemene voorwaarden op deze pagina teruglezen.

Belangrijkste voorwaarden

  • In elke offerte worden een aantal opleverpunten besproken. Dit zijn momenten die beslissend zijn voor de voortgang van een project.
  • Voor elke opdracht geldt dat 50% van de projectprijs excl. BTW vooraf in rekening wordt gebracht. Na ontvangst van de betaling start de opdracht. Bij opdrachten boven de EUR 2.000 is het percentage dat vooruitbetaald dient te worden 20%.
  • Pas na oplevering en volledige betaling wordt het project eigendom van de klant.
  • Voor websites geldt dat hosting rechtstreeks afgenomen kan worden via Offsource.nl, maar uiteraard is een eigen hosting-partij geen enkel probleem.
  • In de offerte worden alle afgesproken functionaliteiten zo helder mogelijk omschreven. Offsource is waar mogelijk flexibel, maar houd er rekening mee dat hoe verder we in het project zitten, hoe moeilijker het is om wijzigingen aan te brengen. Tekstuele wijzigingen zijn nooit een probleem, maar zodra functionaliteit wijzigt kan dit gevolgen hebben voor de prijs. Uiteraard proberen we in het voortraject het gehele project duidelijk te hebben, zodat de kans klein is dat functionaliteiten opeens wijzigen.
  • Op alle projecten zijn de algemene voorwaarden van Offsource.nl van toepassing. Deze voorwaarden gaan altijd boven eventuele inkoopvoorwaarden van anderen.